info@marqueting.nl
Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur

Ontwerp

suus
Een nieuw ontwerp

Bij Marqueting worden we erg enthousiast van ontwerpen. We geven onze creativiteit de vrije loop en na veel Ctrl-Z’s komen we tot verrassende ontwerpen.

Ieder bedrijf of merk krijgt vorm met een logo. Dit maken we als eerste. Je logo staat op al je communicatie uitingen. Hierna volgt vaak het briefpapier en de visitekaartjes. Een Word template als briefpapier verzorgen we ook voor je. Hiermee is ook jouw online communicatie in je huisstijl.

Communicatie uitingen ontwerpen we om een boodschap naar je klanten en relaties over te brengen. Met een folder, nieuwsbrief of nieuwtjes op social media kom je voortdurend onder de aandacht. Met een goed ontwerp val je op en krijg je meer klanten en reacties.

Tekst en fotografie
Naast ontwerpen, regelen we ook graag de tekst en fotografie voor je. Zo hoef je niet met verschillende bureaus te werken en weet je zeker dat alles op elkaar aansluit. Lever je liever zelf je tekst en beeld aan? Geen probleem. Wij zorgen voor een laatste check zodat alles er mooi uit komt te zien!

Menukaart
In onze menukaart staan de meest gebruikte middelen en de prijzen. Ben je op zoek naar wat anders? Geen probleem, met Communicatie à la Carte is Marqueting je altijd op maat van dienst!

lgooos
Communicatie uitingen

Logo

briefpapier en visitekaartjes

Poster, rollup banner, spandoek

Flyers en brochures

tekst en beeld

Mogen wij een ontwerp voor je maken?

Neem contact met ons op!

Sterk ontwerp brengt je meer opdrachten en klanten!
Direct aan de slag met niet alleen de drukwerk, maar ook templates voor je digitale communicatie.